Kozan Kolejinde Kozan Geneli Ödüllü Ana Sınıflar Arası Yarışması Düzenlendi.

Kozan Kolejinde 13.01.2018 cumartesi günü Kozan geneli “Ana Sınıflar Arası ödüllü Resim Yarışması” düzenlendi.260 minik yarışmacının ter döktüğü etkinlik, sabah Kozan Koleji bahçesinde Animasyon palyaço gösterileriyle başladı. Müzik eşliğinde oynayıp yarışması öncesi stres atan minik öğrenciler, yarışma saatinin gelmesiyle okul önünde toplanıp, gruplar halinde Kozan Koleji görevli öğretmenlerince sınıflara alındı. Zil çalmasıyla minik yarışmacılar büyük heyecan içinde resim çizmeye koyuldular. Veliler ise okul konferans salonunda ikram eşliğinde Kozan Koleji tanıtım filmini izlediler. Okul içinde hummalı bir yarış sürerken, okul dışında ise veliler Kozan Kolejini ve tesislerini gezdiler. Öğle sonu saat 14.00 ‘de Şule Sezel (Fen Lisesi) Gökalp Kıyar (2 Haziran ilköğretim) oluşan jüri heyetinin incelemeleri sonucunda s 1.ci Hatice Berra Dalgacı (Kozan Koleji), 2.ci Bengüsu Atıcı(Şehit Cüneyt Kızılaslan), 3.cü Zeynep Azra Yalnız(Atatürk Okulu) oldu. Okul bahçesinde yapılan ödül töreninde 1.ci olan Hatice Berrak Dalgacı ’ya Kozan Koleji Kurucu Temsilci Orta okul Müdürü Kemal Altıntaş tarafından bisiklet ve plaket, 2.ci gelen Bengüsu Atıcı’ya Kozan Koleji Lise Müdürü Ali Saim Çağlar tarafından tablet ve kupa bardağı, 3.cü olan Zeynep Azra Yalnız’a ise Kozan Koleji İlkokul müdürü Yakup Çelik tarafından boyama seti ve kupa bardağı hediye edildi. Dereceye giren diğer öğrencilerin sıralaması ise 4.Bilge Hatun Ünlü(Kozan Anaokulu),5 Yaren Çırak (İnkılap ilkokulu), 6 Evra Naz Gültekin ( Zubeyde Hanım Anaokulu), 7 Kübra Balat (Nene Hatun Anaokulu), 8 Berkay Ayhan (Ahmet Cevdet Çamurdan ilköğretim), 9 Almina Doğan (Şehit Cengiz Kızılaslan), 10 Ebrar Özgür (Şehit Cengiz Kızılaslan okulu)şeklinde belirdi.