Ç.Ü. Kozan İşletme Fakültesi Öğretim Görevlileri Okulumuzda Seminer Verdi

Çukurova Üniversitesi Kozan İşletme Fakültesinden Yrd.Doç Başak Gül Akar, Yrd.Doç Ayşe İpek Kocaballı, fakülte sekreteri Cüneyt Sorgun Kozan Kolejinde seminer verdi. Ç.Ü İşletme Fakültesi tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan seminerde Ç.Ü işletme fakültesi öğretim görevlileri öğrencilere hedeflerini şimdiden belirlemeleri ve bu doğrultuda ilerlemeleri gerektiğini ve bunun için çok çalışmaları gerektiğini anlattı. Kendilerinin üniversite sınavlarına nasıl hazırlandığını ve akademik kariyer yolculuklarını sohbet havasında anlattılar. Ayrıca doğru ders çalışma tekniklerini ve doğru kariyer planlama konusunda öğrencilere deneyimlerini paylaştılar. Soru cevap bölümünde öğrenciler akademisyenleri heyecanla soru yağmuruna tuttular. Seminerin ilerleyen bölümünde konuşan Yrd.Doç Başak Gül Akar “Bu ülkenin siz gençlere ihtiyacı var. Bizim bu vatana, bu toprağa şehit düşmüş askerlere borcumuz var. Bu ülkeyi el birliği ile kalkındırmamız ve topluma faydalı bir birey olmak zorundayız. Bu ülkenin vatanını, milletini seven sizin gibi gençlere ihtiyacı var. İster akademisyen olun, ister öğretmen, ister doktor olun, bu ülkeye hizmet ettiğinizi unutmayın. Sizden sadece şunu istiyorum önce kendinize inanın,gerekli şekilde çalışın ve Allaha güvenin göreceksiniz hem hakkettiğiniz yerlere geleceksiniz ve hep galip geleceksiniz. Ben bu şekilde yaptım ve hep galip geldim ”şeklinde konuşması öğrencilerden büyük alkış aldı. Akabinde söz alan Yrd.Doç. Ayşe İpek Ballı ise “Ben üniversite sınavına çok çalışarak değil, verimli ve az çalışarak geldim. Siz de hedeflerinizi ortaya koyun ve bu hedefe yönelik çalışın, ben işletme öğrencilerime diyorum ki çocuklar, yarın belki de benim çocuğuma siz iş vereceksiniz, işte bir şekilde aslında milletimize hizmet ediyoruz “şeklinde konuştu. Ayrıca Ç.Ü işletme fakültesi öğretim görevliler Yrd.Doç Başak Gül Akar, Yrd.Doç Ayşe İpek i ve fakülte sekreteri Cüneyt Sorgun” Ç.Ü işletme fakültesi olarak Kozan’da olmaktan çok mutluyuz, bina eksiğimiz tamamlanırsa Kozan’a daha fazla öğrenci gelir”dediler etkinlik sonrası Akademisyenlere Kozan koleji yönetimi tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.