Yrd.Doç.Dr.Fatih Çağatay Baz Okulumuzda Seminer verdi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd.Doç.Dr Fatih Çağatay Baz, Kozan Kolejinde seminer verdi. Kozan Koleji konferans salonunda gerçekleştiren seminer de konuşan  Yrd.Doç.Dr.Fatih Çağatay Baz “Ankara Siyasal Bilgiler okumak isterken, Çukurova  Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliğini kazandım. Bir dönem öğretmenlik yaptım. Ardından yüksek lisans yaptım. Daha önce Milli Eğitim Bilişim Teknolojileri Öğrt. 2008-2013,Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Akademik Uzman, 2013-2016,Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkan V. 2016-2017Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi 2017-Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği 2013-2014 görevlerinde bulundum. Mutluluk önce ailede başlar, sonra çevreye sirayet eder. Bu da başarıyı tetikler. Başarıya ulaşmak için hedefler belirleyip bu doğrultuda ilerlemek lazım. Ben böyle yaptım hep ısrarla çalıştım ve başardım. Başarmanın hazzına varınca başka işler de de başarma azmi ve isteği geliyor. Mesela ben doktora mülakatı sırasında bir kez girdim elendim, ikinci mülakata girdiğimde sen geçen gelmemiştin dediler, almazsanız yine geleceğim dedim ve oldu. Bazen hayata karşı ısrar etmek lazım.  Arkadaşlar sorunları kafanızda büyütmeyin, sorunlar insanlık yaşadığı sürece devam edecek, sanamayın ki üniversite sınavını kazanınca sorunlar bitecek. Sonra iş bulma kaygısı ya da düşünürseniz yüksek lisans kaygısı başlayacak. Bu milletin sizler gibi vatanını seven, bu vatana hizmet edecek gençlere ihtiyacı Var. Umarım sizler yakın gelecekte iyi yerlerde görürüz “şeklinde konuştu. Etkinlik sonrası Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve idari bilimler fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Fatih Çağatay Baz’a plaket ve öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle etkinlik sona erdi.