Okulumuzun “8.Sınıfa Veda Töreni” Göz Doldurdu

Okulumuzun görkemli bir programla gerçekleştirdiği “8.Sınıfa Veda Töreni” organizasyonu göz doldurdu.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve ardından Okul Müdürü Kemal Altıntaş açış konuşması ile devam eden gecede Okul Müdürü K.Altıntaş, ilk olarak yapılan LGS de ve çeşitli sosyal, kültürel yarışmalarda kazanılan başarılara dikkat çekerek, öğrencilere ve başarıda katkısı olan herkese teşekkür etti.

Proğram akışında Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hilmi BAYSAL da kısa bir konuşma yaparak, öğrencilerin eğitimlerini ve akademik başarılarını önemsediklerini ve eğitim sistemindeki tüm yenilikleri öğrencilere aktarmak düşüncesinde olduklarını ifade etti. Verdikleri her türlü desteklerinden dolayı velilere teşekkür eden Hilmi BAYSAL, LGS’de ve çeşitli sosyal, kültürel etkinliklerde başarı gösteren öğrencilere ve 8.sınıf öğrencilerine ortaöğretimde ve ileriki hayatlarında başarılar diledi.

8.Sınıfı bitiren öğrenciler sırasıyla tek tek sahneye çağrılarak tanıtıldı. Ardından Kozan Koleji Anadolu Lisesi öğretmen kadrosu Lise Müdürü A.Saim Çağlar tarafından isim isim çağrılarak velilere tanıtıldı ve ardından bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldı.

Öğrenciler altılı gruplar halinde alana çağırılarak kendilerine 8.sınıfa veda belgeleri verildi. Veda belgeleri; Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi BAYSAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin CANBOLAT, Okul Müdürü Kemal ALTINTAŞ, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan SAYILMAZ ve Kozan Koleji Anadolu Lisesi Müdürü A.Saim ÇAĞLAR tarafından verildi. Öğrenciler ve veliler bu anı ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Proğram, yaş kütüğüne plaket çakılması, havaya kep atma ve havai fişek seremonisinden sonra Sezai KILINÇ’ın listesindeki müzik eşliğinde sahnedeki eğlenceyle sona erdi.