• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/zeynal.aydn@hotmail.com
  • https://www.twitter.com/zeynal.aydn@hotmail.com

2021-2022 4.SINIF BURSLULUK SINAVI KAYITLARI BAŞLADI












2021-2022 4.SINIF BURSLULUK SINAVINA BAŞVURU İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ


Başvurmak için tıkla: 
https://oarkozankoleji.k12net.com/  




4.SINIF BURSLULUK SINAVI İÇİN BİLİNMESİ GEREKENLER


a) 4.Sınıf öğrencileri, bursluluk sınavında kazandığı oranlarda okulumuz bursundan 4.sınıflar 4 yıl; eğitim öğretim süresince yararlanabilir.

b) Okulumuz bursundan yararlanmak isteyen öğrenci velisi/vasisi, okulumuza 01 Nisan 2021 tarihine kadar başvuru yaparak sınav kaydı yaptırması ve sınava girerek belirlenen oranlarda başarı göstermesi gerekmektedir..

c) Öğrencilerin bir önceki okulunda/sınıfında davranış notunun indirilmemiş olması.

d) Bursluluk sınavına girerek okulumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere, sınavda gösterdiği başarı oranı kadar eğitim ücretinden eğitim desteği uygulanır. Öğrenciye veya velisine/ vasisine ayrıca ücret ödenmez.

e) Başvuru sırasında öğrencinin TC Kimlik Numarası, adı soyadı, öğrenim görüğü düzey ve okulu ile veli iletişim bilgilerinin verilmesi zorunludur.

f) Öğrenciler sınavların yapıldığı gün saat 13.30’da okulda hazır bulunacaklardır. sınav giriş kartını ve nüfus cüzdanını sınav gözetmenlerine ibraz etmesi zorunludur. Nüfus cüzdanı yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

g) Sınav soruları, MEB müfredatında 15 Mart 2021 tarihine kadar işlenmiş konulardan sorulacak ve tek oturum halinde uygulanacaktır. Sınav çoktan seçmeli test şeklinde uygulanacak ve sınavın değerlendirilmesinde yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecektir. Puanlama 500 tam puan üzerinden yapılacaktır.

h) Sınav sonuçları 09 Nisan 2021 Cuma günü açıklanacak olup velilerimiz online olarak web sitemizden öğrenebilecektir. Telefon ile sonuç bildirilmeyecektir.

ı)Sınava katılacak öğrenciler, online başvuru sonrasında oluşturulan giriş belgesini (.pdf), kimlik kartını veya resimli/onaylı öğrenci belgelerini yanlarında getirmek zorundadır.

i)Sınav için iki adet yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi getirilmelidir. Öğrenciler pet şişe içinde su getirebilirler.

j) Sınav giriş kapısında el dezenfektanı ve maske bulundurulacaktır. Öğrencilerin maskelerini değiştirmeleri sağlanacaktır.

k)Öğrenciler kampüs içinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymak zorundadır.

l)Sınavda kullanılacak sınıflar bir gün önceden COVID-19 hijyen şartlarına uygun olarak hazırlanacaktır.

m)Sınav, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecektir.










6619 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
KOZAN KOLEJİ MARŞI


Bağlantılar