KURULUŞUN 10.YILI KUTLANDI

Kozan Koleji’nin kuruluşunun 10.yılı törenle kutlandı.

Kurulduğu 2004 yılından beri “Eğitim Gönül İşidir” sloganıyla yola çıkan ve başarılı ve çalışkan olmayı ilke edinen Kozan Koleji 10.yaşını kutladı.

Kozan Koleji’nin 10.Kuruluş yıldönümü kutlamaları Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda yapıldı. 10 yıldır kazandırdığı başarılarla özel eğitim sektörüne öncülük eden Kozan Koleji,  geleneksel hale getirdiği çeşitli etkinliklere 10.yıl kutlamalarını da ekledi.

Açılışta bir konuşma yapan Okul Müdürü Kemal ALTINTAŞ,  “ Kozan Koleji’nin 10.Yıl kutlamalarına hepiniz hoş geldiniz. 10. Yılında Kozan Koleji; eğitim öğretimdeki yerini en güzel şekilde almış, Kozan da ekol haline gelmiş bir kurumdur. Kozan Kolejinin başarılarına bakarak; öğrencilerimizin neler yapabileceğini görmek ve öğrencilerimizin eğitim öğretim seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu görmek mümkündür. Çeşitli spor etkinliklerinde, eğitim öğretim çalışmalarındaki başarıda,  bilgi yarışmalarında öne çıkışı,   liselere geçiş sınavlarında gösterdiği bireysel ve kitlesel başarıda Kozan’da marka haline gelmiştir. Kozan Koleji olarak hedefimiz; milli manevi değerleri benimsemiş, Ata’mızın belirttiği şekilde geleceğimizi emanet edebileceğimiz gençliği yetiştirmektir. Yurdumuzun geleceği için başarılı gençleri yetiştirmenin çabası içindeyiz. Sözlerimin sonunda Kozan Koleji’ni ilçemize kazandıran tüm ortaklara sonsuz teşekkürler ediyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hilmi Baysal beye, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sayın Emin Canbolat ve Ahmet Ünüvar beylere teşekkür ediyorum. Ayrıca bu çabamızda, bizlere her zaman yardımcı olan; İlçe yöneticilerimize, velilerimize ve bütün Kozanlılara şükranlarımı sunuyorum. Bu duygularla nice 10. yıllarda buluşmak dileğiyle hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Proğram akışında daha önce mezun olan ve Fen Lisesinde okuyan öğrencilerden Rümeysa Gelebek bir konuşma yaptı.  Ardından Berika Halaçoğlu ile Metehan İpek, okul hakkındaki görüş ve düşüncelerini İngilizce olarak ifade ettiler.

Kozan Koleji yöneticilerinin ev sahibi olarak davetlilere eşlik ettiği kutlamalara; okul yönetim kurulu üyeleri, hissedarlar, öğrenci velileri ve çalışanlarının yanı sıra bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Misafirlere tavuklu pilav, ve ayran ikram edildi.

Kutlamalar “Havai fişek gösterisi” ve “Müzik eğlence” ile saat 20:30’a kadar sürdü.