Kozan Kolejinde Coşkulu Bir Ödül Töreni Düzenlendi

Kozan Koleji, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminde 1.TEOG sınavında ful yapanlar ile çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal yarışmalarda dereceye giren öğrencileri için ödül töreni düzenledi.
Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Okul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Canbolat, Okul Aile Birliği Başkanı Alev Ataş,  Kozan Kolejinin ortaklarından Serdar Gezer, Genç Osman Ünüvar, Mehmet Gelebek, öğrenci velileri katıldı.
Törende, 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek ful bırakan ve sınavda bir ve iki yanlış yapan öğrenciler ile resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, futbol turnuvalarında 1.olan küçükler ve üçüncü olan yıldız futbol takımı oyuncularına çeşitli ödüller verildi.
Açılış konuşmasını Okul Müdürü Kemal ALTINTAŞ yaptı ve başarılarından dolayı öğrencileri kutladı. Bu başarının öğretmen, öğrenci ve velilerin ortak çalışması ile gerçekleştiğini ifade etti.
Törende bir konuşma yapan Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, öğrencilerin kazandığı başarıları ödüllendirmenin en mutlu günleri olduğunu, öğrencilerle hep gurur duyduklarını ifade etti. Okulun ortakları olarak eğitime gönül verdiklerini söyleyen Hilmi Baysal, kendi hayalinin gerçekleştiğini, okulun ortaklarından Emin Canbolat’ın da “Türkiye Birinciliği”  hayalini, bu ve bundan sonraki öğrencilerin gerçekleştireceğine inandığını belirtti ve bu başarıda katkısı olan okul yönetimine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kozandaki ortaokullarda dokuz öğrencinin ful yaptığını,  dört tanesinin Kozan Koleji öğrencisi olduğunu söyledi ve başarıda katkısı olan okul yönetimine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür ederek öğrencileri tebrik etti.
Öğrenciler ödüllerini; İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Okul Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Okul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Canbolat, Okul Aile Birliği Başkanı Alev Ataş, Okul Müdürü Kemal Altıntaş, Kozan Kolejinin ortaklarından Serdar Gezer, Genç Osman Ünüvar ve okulun diğer idareci ve öğretmenlerinin elinden aldı.
Törende toplam 54(Elli dört) öğrenci ödüllendirildi.