Kozan Koleji Yıldızlar Takımı Potanın Şampiyonu Oldu

İlçe M.E. M tarafından düzenlenen, basketbol turnuvasında Kozan Koleji Yıldız Basketbol Takımı birinci oldu
2014-2015 Eğitim –Öğretim yılında ortaokullar arası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası 12.05.2015-18.05.2015 tarihleri arasında Kozan Gençlik Spor salonunda gerçekleşti.
Kozan Koleji Yıldız Basketbol Takımı gurubunda oynadığı tüm maçları kazanarak önce çeyrek finale, ardından da yarı finale yükseldi. Yarı finalde karşılaştığı rakibini de yenen Kozan Koleji, finalde 2 Haziran Ortaokulu ile karşılaştı. Grubun iddialı takımlarından biri olan 2 Haziran Ortaokulu’nu ilk uzatma bölümünde zorlu bir mücadelenin ardından 35- 43 yenen Kozan Koleji Yıldızları şampiyonaya son noktayı koydu.
Şampiyonluk kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk SÖNMEZ’in elinden alan Kozan Koleji Yıldızlar Basketbol şampiyonları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kozan Koleji Beden Eğitimi Öğretmenleri Ersoy TURGUT ve Süleyman SERTBAŞ, basketbol şampiyonasında geleneğin devam ettiğini, okulu bir kez daha taçlandıran sporcularını yürekten kutladıklarını belirterek, onlarla gurur duyduklarını ifade ettiler.

Basketbol Yıldızları:
Soldan Sağa, Üst Sıra: Süleyman SERTBAŞ(Beden Eğitimi Öğretmeni), Alev ATAŞ (Okul Aile Birliği Başkanı), Ahmet Bülend Berke TOPUZ(8B), Ozan İLÇİN(8B), Murat GÖKOLUK(8B), Hasan Berat TANRIVERDİ(7B), Emir UZUN(8A), Emrecan KOCAKAPLAN(8B), Eray TETİK(6B), Ersoy TURGUT(Beden Eğitimi Öğretmeni).
Soldan Sağa, Alt Sıra: Ali İhsan BAYKAN(6B), Atilla KARABULUT(8B), Hakan ÖZTÜRK(8B), Turap DELİBAŞ(6B), Emre İMİR(8A), Nemci Can COŞKUN(7A), Mustafa Yiğit ÇAĞLAR(7A), Yiğit GÜMÜŞ(6B), Mesuthan SAYGILI(6B)