Anasınıfları Arası Resim Yarışması Ödül Töreni

Anasınıfları Arası Resim Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Okulumuzun Kozan ilçe genelinde Anasınıfı öğrencileri arasında düzenlediği “Sevgi, Benim Annem”  konulu ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini düzenlenen törende aldılar.
İlçe genelinde ana sınıfında okuyan çocukların aileleri ile manevi bağlarının güçlenmesini, anneye olan saygı ve sevgilerinin gelişmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmasının ödül töreni 09.05.2016 Pazartesi günü Kozan Koleji Konferans Salonu’nda yapıldı.
Saygı duruşu ve İstikâl Marşı’nın söylenmesinin ardından Okul Müdürü Kemal Altıntaş kısa bir açış konuşması yaptı. K.Altıntaş, anneye olan saygı ve sevginin gelişmesini sağlamak amacıyla düzenledikleri yarışmada, çocuklara ortak değerlerin önemini vurgulayarak rehberlik yapan okul yönetimlerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Yapılan konuşmanın sonunda ödül törenine geçildi. Yarışmada “Yunus Balığı” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 1.(Birinci) seçilen, Zübeyde Hanım Ana Okulu öğrencisi Gizem Kaşan, “Yarım Altın+Plaket+Pastel Boya” ödülünü Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal’ın elinden, “Alora” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 2. seçilen Kozan Koleji Anasınıfı öğrencisi Gülperi Ada Özgüner “Çeyrek Altın+Plaket+Pastel Boya ödülünü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Canbolat’tan, “Kurt” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 3. seçilen Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Talha Şengül “75 TL+Plaket+ Pastel Boya” ödülünü Okul Müdürü Kemal Altıntaş’tan, “Bahar Çiçeği” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 4. seçilen, Şabanata İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Burçak Ölmez “Plaket +Pastel Boya” ödülünü Okul Aile Birliği Başkanı Alev Ataş’tan, “Beyaz Melek” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 5. seçilen Kozan Koleji Anasınıfı  öğrencisi Melek Naz Uzun ve“Tırtıl” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 6. seçilen Atatürk İlkokulu Anasınıfı  öğrencisi Şehriban Ceren Tüzün “Plaket +Pastel Boya” ödüllerini Müd. Yard. A.Saim Çağlar ve Müd.Yard.Sezai Kılınç’tan, “Melek Nehir” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 7. seçilen Zübeyde Hanım Ana Okulu öğrencisi Nehir Atay, “Uğur Böceği” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 8. seçilen, Atatürk İlkokulu Anasınıfı  öğrencisi Zeynep Tutar ,“Defren” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 9. seçilen Halit Dağlı İlkokulu Anasınıfı  öğrencisi Deren Değerli ve “Park Bahçesi” rumuz ismi ile yarışmaya katılarak 10. seçilen Remzi Oğuz Arık İlkokulu Anasınıfı  öğrencisi Ayşe Cömert,  “Plaket +Pastel Boya” ödüllerini Rehber öğretmen Leyla Aktamış, Görsel Sanatlar Öğretmeni Aysun Günaldı, Anasınıfı Öğretmenleri Fatma Arıoğlu, Sevgi Dükünlü, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Seda Özgüner,Fatma Baysal, Gazanfer Haliloğlu, Selver Sayılmaz ve Hasan Sayılmaz’ın elinden aldılar.

Program, yarışmaya destek veren okullara plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.