Kozan Koleji Ailesi Öğretmenler Günü Yemeğinde Buluştu

Kozan Koleji Ailesi “Öğretmenler Günü” için özel olarak düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Kozan Koleji Yönetim Kurulu, Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğretmenler “24 Kasım Öğretmenler Günü” sebebiyle, Kozan Koleji’ndeki yemekte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.
Yemeğe Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi BAYSAL, Başkan Yardımcısı Emin Canbolat ve Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Şenoğul, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Sayılmaz, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, okulda görevli tüm personel ve öğretmenler ile eşleri katıldı.
Yemeklerin yenmesinden sonra Okul Müdürü Kemal Altıntaş “Hoş Geldiniz” diyerek kısa bir açılış konuşması yaptı ve sözü çiçeği burnunda İlkokul Müdürü Yakup Çelik’e bıraktı. Yakup Çelik öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek; öğretmenliğin her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleği olduğunu, öğretmenin bilgi kaynaklarını öğreten yönlendiren, değerlendirme alışkanlığı kazandıran bir kişi olduğunu, en çok sevilen öğretmenin en çok seven öğretmen olduğunu ifade etti.

Proğram, en kıdemli öğretmen Mustafa Çelik ile en genç öğretmen Sabriye Dal’ın konuşması ile devam etti. Ardından Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Sayılmaz kürsüye davet edildi. H.Sayılmaz, öğretmenlerin kutsal bir görev yaptıklarını ifade etti ve teşekkür ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hilmi Baysal kürsüye davet edildi. Hilmi Baysal yaptığı konuşmada; gösterdikleri çaba ve başarılardan dolayı tüm öğretmenlerin “Öğretmenler Günü”nü kutladı ve başarıda katkısı bulunan okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. İşadamı Hilmi Baysal, çocuk eğitmenin zor olduğunu ancak iyi eğitilen bir insanın, huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek için önemli olduğunu söyledi ve “Çok önemli bir görev ifa eden fedakâr öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, başarıların artarak devamını diliyorum" dedi.

Öğretmenler günü için hazırlatılan pasta kesimi için öğretmenler, yönetim kurulu başkanı, başkan yardımcısı okul aile birliği başkanı, başkan yardımcısı ve üyeleri bir araya gelerek hep birlikte pasta kesimine katıldılar. Pasta kesimini takiben Yönetim Kurulu’nun öğretmenler için hazırlattığı hediyeler takdim edildi. Ardından kurumda 5 yıl ile 10 yıl üzeri hizmet veren öğretmenlere plaketleri verildi.

Proğram, DJ Emin Avcı ve Sezai Kılınç’ın müzik ve eğlence dinletisiyle son buldu.