Kozan Koleji Ailesi Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Kozan Koleji Ailesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak için basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi

Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Canbolat ve okul yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ilçede görevli yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle Kozan Koleji Yemekhanesi’nde bir araya gelen  basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ gününü birlikte kutladı.

İlkokul Müdürü Yakup ÇELİK yaptığı kısa konuşmada; “Gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe giren, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günde birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını  belirterek, her türlü zorlu şartlarda son derece özverili bir şekilde çalışarak, tarafsız habercilik unsurlarını göz önünde bulunduran, Cumhuriyet'in ve demokrasinin vazgeçilmez unsuru ve temel taşlarından biri olan değerli gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kahvaltı akışında Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hilmi Baysal kısa bir konuşma yaptı ve konuşmasında “Öncelikle bizlere haber ve bilgi akışı sağlamak için her şartta ve düzenli bir mesaisi olmadan görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutlarım. Ülkemizin ve ilçemizin sorunlarını en doğru ve hızlı bir şekilde bizlere aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın önemi her zaman büyüktür. “ dedi. H.Baysal konuşmasına okul yönetimi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek devam etti ve basın aracılığıyla insanların okumaya teşvik edilmesini istedi ve kurum olarak daha önce verdikleri sözleri özenle yerine getirmeye çalıştıklarını ve verilen sözlerden yerine getiremedikleri varsa kendilerine hatırlatmalarını ifade etti.

Okul Müdürü Kemal ALTINTAŞ da kısa bir konuşma yaptı ve okulun başarıları ile önümüzdeki yıl Kozan Koleji’nde açılacak olan “Lise”  ile ilgili bilgi verdi.

Kahvaltı hoş sohbetlerle devam etti ve sonrasında toplu fotoğraf çekimi yapıldı.