Okulumuzda Başarılı Öğrenciler Ödülllendirildi

Okulumuzda Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Okulumuz, 2016-2017eğitim ve öğretim yılının birinci döneminde 1.TEOG sınavında 1 ve 2 yanlış yapanlar ile çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal yarışmalarda dereceye giren öğrencileri için ödül töreni düzenledi.

Törene Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Okul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Canbolat, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Sayılmaz,  Kozan Kolejinin ortaklarından Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Şenoğul ve öğrenci velileri katıldı.

Törende, 1.TEOG sınavında 1 ve 2 yanlış yapan öğrenciler ile resim, şiir, kompozisyon vb. çeşitli yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, aylık deneme ve il ortak sınavları birincilerine,  futbol turnuvalarında 1.olan yıldız futbol takımı oyuncularına, satranç turnuvalarında il ve -ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Açılış konuşmasını Okul Müdürü Kemal ALTINTAŞ yaptı ve başarılarından dolayı öğrencileri kutladı. Bu başarının öğretmen, öğrenci ve velilerin ortak çalışması ile gerçekleştiğini ifade etti.

Törende bir konuşma yapan Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, öğrencilerin kazandığı başarıları ödüllendirmenin en mutlu günleri olduğunu, öğrencilerle hep gurur duyduklarını ifade etti. Okulun ortakları olarak eğitime gönül verdiklerini söyleyen Hilmi Baysal öğrencilere başarılar diledi.

Öğrenciler ödüllerini; Okul Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Okul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Canbolat, Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Şenoğul, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Sayılmaz, Ortaokul Müdürü Kemal Altıntaş, İlkokul Müdürü Yakup Çelik ve okulun diğer idareci ve öğretmenlerinin elinden aldı.

Törende yaklaşık 50 öğrenci ödüllendirildi.