Okulumuzda “İlkokula Veda Töreni” Muhteşem Oldu

Okulumuzda  “İlkokula Veda Töreni” Muhteşem Oldu

Kozan Koleji, ilkokulu bu yıl bitiren 49 öğrencisi için düzenlediği kep töreniyle öğrencilerini uğurladı.

Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Başkan Yardımcısı Emin Canbolat, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Sayılmaz ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel gösteride izleyenler keyifli anlar yaşadı.

Sunuculuğunu okulun öğretmenlerinden Burcu Işık Çetin ve Recep Menteş’in yaptığı gecede önce pilavlar yendi. Ardından tören başladı. 4.sınıfa veda töreni programı Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Yakup Çelik yaptı ve çiçeği burnunda bir müdür olarak yaşadığı heyecanı ve mutluluğunu ifade etti.

Ardından Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi BAYSAL kısa bir konuşma yaptı. H.Baysal yaptığı konuşmasında 2004 yılından bugüne başarılarla dolu bir 13 yılı geride bıraktıklarını, okul hissedarları olarak çocukların eğitim ve öğretimine önem verdiklerini belirtti. Öğrencilerin kazandıkları başarıların kendilerini heyecanlandırdığı ve mutlu ettiğini söyleyen Hilmi Baysal “öğrenci başarılarını görmek bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Program akışında öğrencilere ilkokula veda belgelerinin verilmesi vardı ve öğrenciler sırasıyla sahneye çağırılarak belgeleri verildi. İlkokulu acısıyla ve tatlısıyla geride bırakmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, son olarak kep atma gösterisi ile ortaokula merhaba demenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerin gitar gösterisinin ardından DJ’nin yönetimindeki müzik eşliğinde doyasıya eğlenen 4.sınıflar, bu anı ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Gece sonunda öğrenci ve veliler, yapılan organizasyondan çok memnun kaldıklarını dile getirerek okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ettiler.