Okulumuz 8.Sınıflara “Ortaokula Veda Töreni” Düzenledi

Okulumuz 8.Sınıfların “Ortaokula Veda Töreni”ni adına yakışır yaptı.

Okulumuzun 8.sınıflarının düzenlediği “Ortaokula Veda Töreni”nde veliler Kozan Koleji’ndeydi. Velilerin törene katılımı yoğundu.

Gecede önce pilav yendi. Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Kemal Altıntaş açış konuşması yaptı. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin kazandığı çeşitli yarışmalardan bahsederek gerek akademik, gerekse sosyal kültürel, sportif yarışmalarda il-ilçe ve Türkiye derecesi yapan öğrencilerinin olduğunu belirtti ve çeşitli sosyal, kültürel yarışmalarda başarı kazanan öğrencilere, velilere ve başarıda katkısı olan herkese teşekkür etti.

Proğram akışında Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hilmi BAYSAL bir konuşma yaptı.  Hilmi Baysal konuşmasında; bugüne kadar koydukları hedefleri bir bir gerçekleştirdiklerini, bir sonraki yeni hedefin ise Kozan Koleji Anadolu ve Fen Lisesi’ni biran önce açmak olduğunu belirtti. Anadolu lisesinin Haziran 2017 ayı içerinde açılacağını söyleyen H.Baysal nitelikli, deneyimli ve kendi alanında uzman kadro oluşturmak için çok seçici davrandıklarını ve kadrolarına aldıkları öğretmenlerle her sınıf düzeyinde tanıtım dersine başlayacaklarını ifade etti.  Eğitim sistemindeki tüm yenilikleri öğrencilere aktarmak düşüncesinde olduklarını, öğrencilerin gelecekte ülkelerine ve insanlığa yararlı birer fert olarak yarınlara sahip çıkacak şekilde yetişmelerini önemsediklerini söyleyen H.Baysal, verdikleri desteklerden dolayı velilere teşekkür etti ve 8.sınıf öğrencilerine ortaöğretimde ve ileriki hayatlarında başarılar diledi.

8.Sınıfı bitiren öğrenciler sırasıyla tanıtıldı ve öğrenciler adına okul birincisi Başak Sakallı bir konuşma yaptı ve ardından yaş kütüğüne plaket çaktı.  7.sınıflara Bayrak ve flama devir teslim törenini takiben 8.sınıf öğrencileri, sekizerli gruplar halinde alana çağırılarak kendilerine sembolik mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet belgeleri; Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Canbolat,  Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Sayılmaz, Okul Müdürü Kemal Altıntaş, İlkokul Müdürü Yakup Çelik ve okulun müdür yardımcıları tarafından verildi.

Proğram akışında kep atma ve hemen ardından havai fişek gösterisi yapıldı. DJ‘nin listesindeki müzik eşliğinde velilerinin de katılımıyla doyasıya eğlenen öğrenciler ortaokula mutlu bir şekilde veda ettiler.