MÜJDE! Kozan Koleji Özel Anadolu Lisesi Açıldı. Hayırlı Olsun!

MÜJDE!
Kozan Koleji Özel Anadolu Lisesi Açıldı. Hayırlı Olsun!

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılında Kozan Koleji Anadolu Lisemiz ile eğitim-öğretime başlıyoruz.

Lise öğretmen kadrosunu seçerken örnek ders dinlemesi yaparak ve çok titiz bir değerlendirme sonucunda alanında deneyimli öğretmenlerden seçerek oluşturmaya özen gösterdik. lise öğretmen kadromuz ile Temmuz ayı içerisinde 9.10.11. ve 12.sınıf düzeyinde öğrencilere 3 hafta yaz kursu vererek öğretmenlerimizi tanıtmak ve kayıt yaptıran 9-10-11-12. sınıf öğrencilerimizle de 14 Ağustos’ta YGS ve LYS'ye giriş yaparak bir ay erken derslere başlamak istiyoruz.

Yeni eğitim ve öğretim döneminde; her sınıf düzeyindeki öğrencilerin etüt merkezlerine ve özel derslere ihtiyacı kalmayacak şekilde, eğitim koçluğu sistemi, birebir dersler, tamamlama dersleri, deneme sınavları, etkin rehberlik ve Cumartesi-Pazar günleri de hafta içi anlatılan derslerin genel tekrarı niteliğinde etütlerle desteklenecek şekilde programımızı yaptık.  Okulumuzda öncelikli hedefimiz; yönetici ve öğretmenlerimizin öğrenciye öğreterek öncülük etmelerini,  öğrendiklerinin hayatlarına kattığı kaliteye inandırarak, saygı çerçevesinde iyi  bir eğitim almalarını ve karakter yapısı düzgün milli ve manevi yönü güçlü kişiler olarak yetişmelerini sağlamak ve sonucunda da, mezun kalitesi kanıtlanmış bir üniversitenin, geçerliliği olan bir mesleğin eğitimini alabilecekleri fakültesinin ilgili bölümüne onların yerleşmelerini sağlamaktır.

Okul olarak çocuklarımıza sunacağımız aile ortamı, nezaket, dikkat ve hassasiyetin öğrencilerin beklediği büyük hedeflerle alakalı olacağına inanıyor, tüm öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

2056 kez okundu