Okulumuzun 2013 Yılı Mezun Öğrencisi LYS’ de Türkiye 415.si Oldu

2017 LYS'de Türkiye 415 si olan İrem Korkut, annesi ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

2013 yılında okulumuzdan mezun olarak Kozan Fen Lisesi’ni kazanan İrem Korkut’un ziyaretinden  mutlu olduğunu söyleyen Kozan Koleji Müdürü Kemal Altıntaş "Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin başarılarını duydukça çok mutlu oluyoruz. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için öğrencimize teşekkür ediyor, başta ailesi olmak üzere başarısında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Üniversite tercihini Hacettepe Tıp Fakültesi olarak yapacağını belirten İrem Korkut, temel eğitimini aldığı Kozan Koleji ile ortaöğrenimini sürdürdüğü Kozan Fen Lisesi idare ve öğretmenlerine başarısındaki katkılarından dolayı teşekkür ettiğini belirterek “Hepsini Çok Seviyorum” dedi. İ.Korkut, başarısına giden yolda; her hangi bir çalışma programına bağlı kalmadan,  istediği şekilde, düzenli ve planlı çalıştığını, okuldan eve döndüğünde biraz dinlendikten sonra çalışma odasına giderek kitaplığındaki kitaplara bakarak hangisine çalışacağına karar verdiğini ve o dersi seçerek çalışmaya başladığını, eksikliklerini tamamladıktan sonra da diğer derslere baktığını ifade etti. Bazı günler derslere çalışmadığını da söyleyen İ.korkut, “kendimi hazır hissettiğimde derse çalışmaya başlıyorum ve saat 22.00 den sonra çalışmayı bırakıyorum” diye konuştu.

Okulumuzdan 2013 yılında mezun olarak  Kozan Fen Lisesi’ne yerleşen ve LYS’ de Türkiye 415.si olan öğrencimiz İrem KORKUT'u,  gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarısına katkısı olan herkesi kutluyor, başarılarının üniversite hayatında da  katlanarak devamını diliyoruz.