Okulumuz Müdürlerinden Emine Altıntaş’a Ziyaret

Okulumuz Müdürleri yeni açılan işyerini ziyaret ederek kutlama ve başarılar dileme geleneği çerçevesinde Altıntaş Eğitim/Danışmanlık Hizmetleri’ni ziyaret ettiler.

Özel Kozan Koleji Eğitim Kurumları Müdürleri Kemal Altıntaş, Yakup Çelik ve Ali Saim Çağlar gerçekleştirdikleri ziyarette iş yeri sahibi Eğitimci Emine Altıntaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar dilediler.

Kolej müdürleri Emine Altıntaş’tan “Altıntaş Yönetim Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi”nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. E.Altıntaş eğitim aldığı alanlarla ilgili olarak;Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon, AB Hibe Fonlarına Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi, Yönetim Danışmanlığı, Profesyonel Yönetim Becerileri, Yönetici Asistanlığı Uzmanlık, Yönetici Asistanlığı Zirvesi, Eğiticinin Eğitimi, Etkili İletişim, Takım Çalışması, Satış Teknikleri, Satışın Şifreleri, Emlak Danışmanlığı, ISO 9001:2008 K.Y.S. Temel, ISO 9001:2008 K.Y.S. İç Tetkikçi, Girişimcilik, Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmenliği gibi pek çok alanda  profesyonel eğitim aldığını ifade etti ve “iş gücünü eğitimle birleştirip bilinçli, kendinden emin, mesleki  açıdan alanında en iyi bireyler yetiştirmek için, kuruluşlara ihtiyaç duyduğu eğitimlerle destek vermeyi ve verdiğimiz eğitimlerle alanında  en saygın, güvenilir  ve kaliteli hizmet sunan öncü bir kuruluş olmak istiyoruz” diye konuştu.

E.Altıntaş okullarda öğrencilere verilebilecek eğitimlerle ilgili olarak; Görgü kuralları, nezaket kuralları, duruş ve yürüyüş, oturma kalkma adabı, masa düzeni ve adabı, yemek masasında yapılması gerekenler, kendini tanıtma, teşekkür etmek, rica etmek, özür dilemek, aile, öğretmen ve arkadaşlarla konuşma biçimi, kalabalık bir ortamda davranış biçimleri, taşıma araçlarında davranış, misafirlikte uyulması gereken kurallar, tiyatro, sinema ve konserlerde davranış kuralları, trafik kuralları, ev ve oda düzeni, kitap okuma alışkanlığı, hijyen ve kişisel bakım, giyim kuşam adabı konularında,

Öğretmen ve Personele ise; insan kaynakları yönetimi ve kurum kültürü eğitimleri, etkin iletişim, kurum içi ilişki yönetimi, etkili iletişim teknikleri, takım çalışması ve toplantı yönetimi v.b. konularda gerekli desteği sağlamaktan memnuniyet duyacağını dile getirdi.

Kolej müdürleri de; uzmanından profesyonel destek alınmasının hem kişide, hem de kurumda ciddi katma değerler oluşturacağını ifade ettiler.