Özel Kozan Koleji Anadolu Lisemizin Eğitim Sistemi ve Kadrosu Tanıtıldı

Özel Kozan Koleji Anadolu Lisemizin Eğitim Kadrosu Tanıtıldı

Özel Kozan Koleji Anadolu Lisemiz, eğitim sistemini ve 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında görev yapacak eğitim kadrosunu tanıttı.

Kozan Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen "Tanıtım Programı"na Kozan Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı, başkan yardımcısı, hissedarlar, okulun idari ve akademik kadrosu ile öğrenci ve veliler katıldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında Kozan Koleji’nde eğitim görecek ortaöğretim öğrencilerine ve velilerine eğitim ortamları tanıtıldı. Proğram akışında okul kuralları, okulun eğitim sistemi anlatıldı ve ortaöğretim öğretmen kadrosu tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında Kozan Koleji Anadolu Lisesi Müdürümüz Ali Saim ÇAĞLAR, yapacakları çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı. Kozan Koleji eğitim sistemi ve okul kuralları hakkında öğrenci ve veliler bilgilendirildi. Okulun vizyonu, misyonu ve eğitim sistemleri hakkında bilgi veren ve kendilerine düşen görevi yerine getirmek için azimli ve kararlı olduklarını belirten A.Saim Çağlar, "En son teknoloji ile donatılmış eğitim ve öğretim ortamlarında geleceğin temel taşları olan gençlerimizi şekillendirirken onlara kaliteli eğitim sunmak istiyoruz. Okulumuzun her öğrencisi bizim için kıymetlidir. Güçlü ve deneyimli bir kadromuz var. Öğrenciyi okula başladığı ilk günden, istediği bir üniversiteye yerleştirinceye kadar onun akademik, sosyal, kültürel gelişimini hep birlikte adım adım izleyeceğiz ve her konuda destek sağlayacağız. Hiçbir öğrenciyi kendi haline bırakmayacağız " dedi.
Toplantının sonunda öğretmenler teker teker sahneye çağrılarak velilere tanıtıldı. Öğrenci ve veliler öğretmenlerle tanışarak kaynaştılar ve bir süre sohbet ettiler.