Ünlü İlizyonist Abidin Özçelik Kozan Kolejinde

Ünlü İlizyonist Abidin Özçelik Kozan Koleji Konferans Salonunda Öğrencilerle Buluştu

“Yetenek Sizsiniz’’ yarışmasıyla adını duyuran İlizyonist Abidin Özçelik gerçekleştirdiği ilizyon gösterileriyle adeta nefes kesti. İlk olarak gönüllü öğrencilerden, zarf içerisinde birer metal kaşık koymasını isteyen ünlü ilisyonist Abidin Özçelik bir müddet sonra öğrencilerden zarfları açılmasını istedi. Zarfları açan öğrenciler kaşıkların kırılmış olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Diğer gösterisinde ise gönüllü sahneye çıkan öğrenciden üzerinde sanatçıların isimlerinin yazılı olduğu kartlardan birini seçmesini ve saklamasını istedi. Ardından tahtada ters çevirili ve önceden yapıştırılmış kâğıdı çeviren Ünlü İlizyonist öğrenciye Ebru Gündeş yazısını göstererek, “seçtiğin bu sanatçı mıydı?’’ Diye sordu. Öğrenci seçtiği sanatçının adını orada olduğunu görünce hayretler içerisinde kaldı.

Gösterinin final bölümünde ise ilk olarak, öğretmene ağzı kapalı içinde kâğıt olan bir zarf verdi. Ardından ise bir öğrenciden 5 TL istedi ve bu parayı elinde tutmasını istedi. Akabinde gönüllü öğrencilerden çift sayı isteyen Ünlü ilizyonist bütün sayıları birbirleriyle çarptı ve toplam rakam olan 609.692.011 tahtaya yazdı. Ardından kapalı zarf verdiği öğretmeni sahneye davet eden ilizyonist Abidin Özçelik zarfı birlikte açmasıyla heyecanlar zirve yaptı. Kâğıtta 609.692.011 yazıyordu izleyenler hayretler içerinde kaldı. Ardından Ünlü ilizyonist 5tl üzerinde yazan barkot numarasının okunmasını istedi. Barkot numarasını okuyan öğretmen şu sayıyı söyledi ‘’ 609.692.011’’ programı izleyenler hep birlikte büyük şaşkınlık içerisinde, ünlü ilizyonist Abidin Özçelik’i dakikalarca alkışladı. Gösteriyi izleyen kozan koleji öğrencilerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Etkinlik sonunda konuşan ünlü ilizyonist Abidin Özçelik ;’’Öncelikle beni Kozan kolejine davet edip Kozan koleji öğrencileri ile buluşturan Kozan koleji yönetimine ve müdürlere teşekkür ederim. Burada olmaktan büyük keyif aldım. Ne zaman çağırırsanız seve seve gelirim’’diye konuştu.