OKULUMUZDA KOZAN BELEDİYE SPOR RÜZGÂRI ESTİ

KOZAN KOLEJİNDE KOZAN BELEDİYE SPOR RÜZGÂRI ESTİ

Kozan Belediye Spor Başkanı, teknik direktör ve futbolculardan oluşan kafile Kozan Koleji öğrencileri ile buluştu. Okul bahçesinde Kozan Koleji öğretmenleri ve öğrencileri, Kozan Belediye sporu sloganlar eşliğinde coşkuyla karşıladı. Karşılama seremonisinin ardından okul yemekhanesinde Kozan Koleji öğrencileri ve Kozan Belediye Spor futbolcuları birlikte öğle yemeği yediler. Yemeğin ardından Kozan Koleji Konferans salonunda öğrenciler Kozan Belediye Spor futbolcularını bağrına bastı. Etkinliğe Kozan Belediye Spor Kulüp Başkanı Hakan Öztürk, Asbaşkan Cengiz Zülfikaroğlu, yönetici ve aynı zamanda Kozan Koleji velisi Gökhan Ataş, yönetici Serdal Şahin (Ayfa) teknik direktör Recep Aydemir ve futbolcular tam kadro katıldı. Akabinde Kozan Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Ertan Şahin’in Kozan Spor Heyetini selamlayıp, Kozan Belediye Spor efsane başkanı Merhum Sami Açıkgöz ve efsane teknik direktör Ahmet Çay için alkış istemesi üzerine salonda coşku tavan yaptı ve alkış tufanı koptu. Ardından Kozan Koleji Kurucu Temsilcisi Kemal Altıntaş söyleşi yapmak üzere Kozan Belediye Spor Kulüp Başkanı Hakan Öztürk, teknik direktör Recep Aydemir ve takım kaptanları Zekarya  Topayan ve Metehan Bakkallar’ı öğrencilerle söyleşi yapmak üzere sahneye davet etti. Öğrencilerin Kozan Belediye Spor Başkanı Hakan Öztürk’e “Kulüp başkanı olmak için ne yapmak lazım?” şeklinde sorusu salonu gülmekten kırdı geçirdi. Yine öğrencilerin “Futbolcular idda oynar mı ”şeklinde sorusu salonda gülme krizine neden oldu. Söyleşinin ardından Kozan Spor Kulüp Başkanı  Hakan Öztürk’e Kozan Koleji Yönetim Kurulu başkanı Hilmi Baysal tarafından,Kozan Belediye Spor Teknik Direktörü Recep Aydemire ise Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Canbolat Tarafından Plaket takdim edildi.Takım kaptanlarına ise Kozan Koleji öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi. Ödül töreninin ardından Kozan Koleji kapalı futbol halı sahasına geçen Kozan Belediye Spor Futbolcuları Kozan Koleji öğrencileriyle gösteri idmanı yaptı. İdmanın ardından Kozan Belediye Spor ve  Kozan Koleji heyeti hatıra fotoğrafı çekilerek etkinliği sonlandırdılar.