İLKOKUL

İlkokul eğitimi; bireyin eğitilme sürecinin ilk basamağını, düzenli öğrenmeye attığı ilk adımını ve öğrencinin gelecekteki öğrenimi ve başarısının temelini oluşturur. Bu eğitimle aşılanan beceriler ve değerler gelecek öğrenimine önemli bir adımdır.
Öğrencilerin ilerleyen yıllarındaki başarıları ilkokul eğitimlerine dayalıdır. Bunun için okulumuzda yaratıcı, motive edici, gerçek dünyayla ilişkili ve eğlenceli öğretim programları uygulanır.
   Öğretmenler tüm öğrencilerle ilgilenerek, dersini olduğundan fazla zorlaştırmadan somut örnekler vererek işler ve ders arasında küçük sohbetler yaparak derse ilgiyi arttırır.
    Yapılan etkinliklere tüm öğrencilerin aktif katılımı sağlanır. Dersler öğretirken eğlendiren, düşündüren, tatlı bir yarışa sokularak verilir.
   Öğretimde çocuklar merak etmesi sağlanır ve oyunlar yoluyla, öğrenciler meraklı olmaya ve araştırma yapmaya yönlendirilir.
   Öğrencilere topluluk önünde konuşma eğitimleri verilir.  Öğrencilerin konuşma öncesinde yaşadıkları stres ve heyecanları uygun düzeyde tutulup keyfe dönüştürülür.
   Öğrencilerimize iletişime dayalı dil becerilerini geliştirmeleri amacıyla ilkokul birinci sınıftan itibaren İngilizce öğretilir. İngilizce 'yi daha akıcı ve doğru kullanmalarına özen gösterilir.
   İngilizce, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi, Satranç, Bilgisayar, bireysel ve toplu etkinlikler, alanlarında kendini kanıtlamış branş öğretmenleri tarafından yürütülür.
   Sınıflar akıllı tahtalar ve internet ulaşımı ile güçlendirilmiş, projeksiyon ve klima donanımı ile öğrencilerin kaliteli eğitim alabilecekleri şekilde tasarlanmıştır.
   Okulumuzdaki eğitim-öğretim faaliyetlerinin dışında öğrencilerin zihinsel, bedensel, duygusal becerilerini ve özgüvenlerini geliştirmeleri ve çok yönlü bir kişilik kazanmalarını sağlamak amacıyla, isteğe bağlı olarak Keman, Bağlama, Gitar, Satranç, Halk Oyunları alanlarında kurslar verilir.