Okul Müdüründen Kozan Koleji Öğretmenlerine Başarı Yemeği

Kozan Koleji Müdürü, 2014-2015 eğitim öğretim yılında kazanılan Türkiye Birinciliği ve çeşitli sosyal kültürel çalışmalarda gösterilen performans ve elde edilen başarılardan dolayı okul çalışanlarına Ayna organizasyonda yemek verdi.
Yemeğe Kozan Koleji Personeli, Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Emin Canbolat ve Ahmet Ünüvar katıldılar.
Sırelif mevkiindeki Ayna’da bir araya gelen Kolej personeli, unutulmaz bir akşam yaşadılar. Yemekte kısa bir açış konuşması yapan Okul Müdürü Kemal ALTINTAŞ, huzurlu ve başarılı bir eğitim ve öğretim yılı geçirdiklerini, 2014-2015 eğitim öğretim yılında Kozan Koleji’nin başarılarla zirveye çıktığı bir yıl olduğunu vurguladı. K.Altıntaş,  gelecek yılların da aynı başarılarla ve huzur içinde geçirilmesini temenni ederek tüm okul çalışanlarına teşekkür etti.
Yemek sonrası bir konuşma yapan Kozan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal da, bu yıl çok başarılı bir eğitim -öğretim dönemi gerdirdiklerini belirterek, " Birlikte yaptığımız çalışmalarda eğitimde çok önemli mesafeler aldık. Hedeflerimiz çerçevesinde güzel işler yaptık. Göreve geldiğimizde koyduğumuz hedeflerden biri yeni okula kavuşma isteğimiz, diğeri ise başarıyı zirveye çıkarmaktı. Kuruluşumuzun 11.yılında en önemli iki hedefi de gerçekleştirmiş olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Biz hangi işi yaparsak yapalım, işimize sevgimizi katarak çalıştığımızda, yapılan her iş bizleri mutlaka başarıya götürür. Sizlerin bu özverili çalışmalarını ben çok önemsiyorum. İlçemizde zor elde edilen bir Türkiye birinciliği elde ettik. Türkiye Birinciliği hedefimiz,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcım Emin Canbolat beyin ve bizlerin de öncelikli isteğiydi. Gerçekleştiği için hepimiz çok mutluyuz. Bunlar sizlerin sayesinde oldu. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben, TEOG' da kazandığımız şu anki başarının gelecekte çocuklarımızın çok daha iyi yolda olmalarına öncülük edeceğini düşünüyorum. Değerli arkadaşlarım, koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmede mücadelemiz bundan sonra da devam edeceğini belirtiyor, yönetim kurulu olarak uluslararasında da başarılar elde etmeyi hedeflerimizin arasına koyuyor, hepinizi kutluyor, fedakârlıklarınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.